T4o5l83psvehbvmwbzsw

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus ja Facebook-yhteisö

Sinulle, joka et enää halua arvailla, vaan haluat tietää, tehdä ja onnistua.Jatka lukemista, jos et enää halua tuntea epävarmuutta bloggaamisesta ja verkkokurssien myynnistä, vaan haluat parantaa omalla tietotaidollasi lukijoidesi elämää ja vahvistaa omaa asiantuntijastatustasi.

Hei, olen Tiia Konttinen: digiyrittäjä, sähköpostistrategi ja ammattibloggaaja. Autan suomalaisia asiantuntijoita ja yrittäjiä vahvistamaan asiantuntijastatusta, saamaan vahvasti sitoutuneita lukijoita blogiin ja myymään verkkotuotteitaan.


Jos sinun unelmasi on siirtyä lifestyle- tai digiyrittäjäksi, saada passiivista tuloa myymällä omia verkkotuotteitasi ja tehdä vähemmän töitä, saat kaipaamasi avun tästä verkkovalmennuksestani.


Saat pääsyn Suomen laajimpaan ja käytännönläheisimpään blogivalmennukseen välittömästi ostopäätöksen tehtyäsi.


Kun tulet mukaan ja teet muutoksia omaan blogiisi, saat nopeasti enemmän lukijoista, joista tulee ostavia asiakkaita ja opit, kuinka blogilla markkinoidaan ja myydään omia tuotteita ja palveluita.

Tämä verkkovalmennus on sinulle paras ja edullisin vaihtoehto, kun haluat tietää, mitä sinun kannattaa tehdä, sen sijaan, että arvailisit "toimiikohan tämä tällä kertaa".


Miksi blogi? Miksei Facebook-mainokset?

Koska blogi on 100 % ilmainen markkinointikanava. Facebook-mainonnalla päästään skaalaamaan myyntiä mutta vasta sen jälkeen, kun olet luonut vahvan luottamussuhteen lukijan kanssa. Blogin avulla teet lukijoista hyvin nopeasti sitoutuneita asiakkaita - ilmaiseksi.

"Kiitos Tiia kaikesta. Olen niin onnellinen, että hoksasin tämän sinun blogivalmennuksen. Tämän kautta minulle on selkiytynyt sekä uuden blogini idea ja oikeastaan koko yrittäjyysidentiteettini. Vuoden olen nyt ollut yrittäjä ja sinkoillut kaiken mielenkiintoisen perässä ja käynyt kaikki kissanristiäiset ym.

Ensi vuonna (2017) aion toteuttaa omaa unelmaani, sillä nyt olen tajunnut mikä se on, siis ihan oikeasti. Ja mitkä ovat yritykseni fokusalueet. Ja, että ihan oikeasti sieltä omista ydinosaamisista ja unelmista löytyy ne omat suunnat ja ne voi ihan oikeasti olla bisneksen juju.

Ja ihan oikeasti muutkin on innoissaan niistä. Ei tarvitse esittää yrittäjää ja tehdä niinkuin muut. Voi olla oikeasti oma itsensä. Julkaisen blogini tammikuussa ja tulen sitten kaapista täälläkin.

Kiitos vielä tästä vuodesta sinulle Tiia ja kaikille tässä ryhmässä ja aivan mahtavaa uutta vuotta kaikille!"

– Helena Örmark, teesiitatotta.fi

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, verkkovalmennus on tehty sinulle:


 • Olet blogannut jo jonkin aikaa mutta koet, että et saa blogista kaikkea hyötyä irti
 • Olet yksin blogisi kanssa: lähipiirissäsi ei ole ketään, joka osaisi auttaa sinua, kun kaipaat opastusta
 • Olet ehkä kolunnut läpi netistä saatavaa ilmaista materiaalia tai käynyt jo useita erilaisia verkkokursseja, mutta koet, että tieto on ollut tiputtaista, eikä siitä ole saanut kokonaisuutta selville
 • Haluat systemaattisen, konkreettisen polun, jolla näytetään, kuinka pääset tavoitteeseesi
 • Olet jumiutunut blogisi tai yrityksesi kanssa suunnitteluasteelle, koska sinulla ei ole tietoa tai työkaluja tehdä mitään konkreettisesti
 • Haaveilet passiivisesta tulosta, jonka avulla vapautat aikaa ja energiaa sinulle tärkeisiin asioihin
 • Sinulla ei ole tietoa siitä, miten passiivisen tulon järjestelmän pystyy tekemään
 • Haluat käytännönläheistä opastusta, josta on helppo tajuta, mistä on kyse ja mitä pitää tehdä

Miltä sinusta tuntuisi lukea ilon ja kiitollisuuden kyyneleet silmiin nostattavaa palautetta upeilta lukijoiltasi ja asiakkailtasi?

"Saako vähän tuulettaa ja heittää voltteja? Tuo uusin blogipostaukseni on aiheuttanut kivan paljon keskustelua kanafoorumilla. Olen saanut kiitosten lisäksi juttupyyntöjä. Ja olen ihan täpinöissäni. Ei mulla muuta.

Kyyneleet silmissä täällä pakahdun onnesta. Julkaisin eilen iltapäivällä jutun ja aamuun mennessä sitä oli luettu enemmän kuin suosituimpia juttuja ikinä. Mutta suurimman riemun sain niistä kommenteista. Ai että!"

– Marianne Hautsalo, Yrittäjä, Siltajoensirkus.blogspot.fi


Kaikki tämä on saatu aikaan kirjoittamalla oikeaa sisältöä oikeille lukijoille.

3 vuoden aikana olen kehittänyt menetelmän, joka ei ainostaan tuo sinulle tuloksia, vaan se tuo tuloksia nopeasti.

Yli 230 bloggaajaa on jo ottanut tämän menetelmän käyttöön. Mukana on mm. tilitoimistoyrittäjä, puheterapeutti, psykoterapeutti, personal trainereita, matkabloggaajia, ammattijärjestäjiä, valmentajia, asiantuntijoita ja monia monia muita upeita henkilöitä.


Itse asiassa, monet opiskelijat ovat sanoneet, että he saivat nopeasti tuloksia vain hyödyntämällä murto-osaa opettamastani menetelmästä. HUIPPUA!

Mm. tällaisia tuloksia oppilaani ovat saaneet aikaan menetelmäni avulla:


"Uudistin koko oman blogini visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella.

Blogini on alkanut tuottamaan. Olen saanut uudistuneen blogini kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin. Keskiarvo myynti 690€ kuukaudessa."

– Perttu Ahvenainen, Yrittäjä, Taitori Oy

* * * * * * * * * *

"Suurin silmiä avaava kokemus ja oppi Tiian valmennuksessa on minulle ollut se, mistä kulmasta kirjoitan. Asiakas haluaa kuulla asiasta ikään kuin miltä hänestä tuntuu.

Hän ei ole niinkään kiinnostunut minusta. Ja tämä on ollut hauska oppi siinä mielessä koska varsinaista työtäni teen juuri tästä kulmasta mutta aiemmin kirjoitin blogiani enemmän itsestäni käsin.

Toinen seuraus, joka ilahduttaa erityisesti on se, että kurssejani on alkanut mennä kaupaksi. Tiian kurssin aikana olen saanut passiivisia tuloja bloggaamisen kautta yli 2.000,00 e kuukausittain."

- Anneli Pohjola, sarjayrittäjä, Avaamoterapia.fi


Nyt on sinun vuorosi. En malta odottaa, että näen sinut verkkovalmennuksessa.

Tälle kurssille ei voi vielä osallistua

Tämä verkkovalmennusohjelma

 • On itseopiskeltava, mikä tarkoittaa, että voit katsoa materiaalia läpi juuri siinä tahdissa kuin se sinulle parhaiten sopii - bussissa, kampaajalla tai ruokaa laittaessa
 • Materiaalit ovat käytössäsi niin pitään kuin tarvitset - vaikka seuraavat 3 vuotta
 • Uudistetut materiaalit ovat käytössäsi ilman erillistä maksua
 • Etenee loogisesti ja askel askeleelta eteenpäin
 • On käytännönläheinen, joka sisältää sekä teoriaa että kuvaruutuvideoita
 • Voit viedä teorian käytäntöön välittömästi ja nähdä tuloksia jo muutaman päivän kuluttua
 • On suomenkielinen ja suomalaisen päävalmentajan kehittämä
 • On yli 210 opiskelijan läpikäymä, joten tiedät, että menetelmä toimii!


Mitä verkkovalmennusohjelma sisältää?

 • Yli 70 valmennusvideota (teoriaa sekä kuvaruutuvideoita tekniikasta)
 • Yli 60 työkirjan sivua ja monipuolisia tehtäviä
 • 9 webinaari-tallennetta (uusi live-webinaari järjestetään lähes joka kuukausi)
 • 4 timantinkovaa moduulia
 • Upeita bonuksia, joiden yhteisarvo on 957,90€
 • Pääsyn aktiiviseen Facebook-yhteisöön, jossa saat apua ja tukea muilta samankaltaisilta bloggaajilta ja yrittäjiltä

Tämä verkkoalmennuksen sisältö bonuksineen on kokonaisarvoltaan 2.087,90 €.

Sinä et kuitenkaan maksa 2.087,90 € etkä edes 899,00 €.

Maksat kerran vain 499,00 € + alv 24 %.

Tälle kurssille ei voi vielä osallistua

Hintoihin lisätään alv 24 %

Voit maksaa kätevästi luottokortilla (Visa, Mastercard, Amex).

Jos olet yrittäjä, pyydä alv-kuitti oston jälkeen osoitteesta tiia(at)tiiakonttinen.fi

Jos olet yksityishenkilö, laita kuitti talteen ja lisää ensi keväänä veroilmoitukseen "tulonhankkimiskuluna"


Päävalmentaja Tiia Konttinen

Aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran vuonna 2007. Vuosien aikana monta blogia sai alkunsa, mutta vasta tammikuussa 2014 jotain tapahtui. Rakastuin bloggaamiseen.

2014 perustettu blogini kasvoi lähes 43 000 upean ihmisen yhteisöksi. Sen jälkeen aloin saada yhteydenottoja, joissa muut kyselivät, miten voisivat tehdä samoin omalla blogillaan. Oli aika viedä bloggaaminen seuraavalle tasolle.

Minua on aina kiehtonut ajatus passiivisesta tulosta: sen helppoudesta ja vaivattomuudesta. Olen vuodesta 2007 lähtien tiennyt, että se on mahdollista, mutta sen saavuttaminen on ollut kovan työn takana.

Kun aloitin ensimmäiset blogiopiskeluni, kaikki tieto oli englanninkielistä. Ainoat suomenkieliset tiedot löysin kirjastosta. Lainasin siis koodauskirjan ja ryhdyin töihin.

Intohimonani on auttaa muita saavuttamaan passiivisen tulon virtoja. Siksi olen dokumentoinut omat virheeni, epäonnistumiseni ja onnistumiseni verkkovalmennukseen, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä, vaan voit oppia minulta ja päästä nopeammin eteenpäin.

Kun tulet mukaan verkkovalmennukseen, saat kaiken tarvitsemasi tietotaidon yhdessä paketissa. Sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi vanhentuneen ja jopa väärän tiedon etsimiseen ja oppimiseen. Kaikki työ on jo tehty ja odottaa sinua valmennusmateriaalissa.

Materiaalin avulla opit, miten sitoutat lukijat juuri sinun blogiisi, rakennat passiivisesti tuottavia tulovirtoja ja vapautat aikaasi itselle tärkeisiin asioihin.


"Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia, todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja." -Annamari


Verkkovalmennuksen mukana saat myös nämä bonukset:

 • Työskentele tehokkaasti verkkovalmennus (arvo 37,00 €)
 • Hakukoneoptimointia Bloggaajille verkkovalmennus (arvo 27,00 €)
 • Affiliate-markkinoinnilla menestykseen verkkovalmennus (arvo 27,00 €)
 • Pikaopas Some-markkinointiin e-kirja (arvo 19,90 €, kirjoittaja Zaki Azedani)
 • Menestyvän bloggaamisen perusteet verkkovalmennus (arvo 57,00 €)
 • Lanseerausvalmennus (arvo 97,00 €)
 • Myytisivupohjia omille digituotteille (arvo mittaamaton)
 • Myyntisähköpostimalleja (arvo mittaamaton)
 • 9 webinaaritallennetta (arvo 77,00 € / webinaari)


Bonusten arvo on yhteensä 957,90 €.

Lisäksi pääset mukaan todella aktiiviseen Facebook-ryhmään, jossa saat koko yhteisön avun ja tuen, ja jossa myös valmentaja on läsnä ja vastailemassa kysymyksiin.

Verkkovalmennuksen arvo yhteensä on 2.087,90 €

Sinä et kuitenkaan maksa 2.087,90 € vaan 499,00 € + alv 24 %

Tälle kurssille ei voi vielä osallistua

Hintoihin lisätään alv 24 %

Voit maksaa kätevästi luottokortilla (Visa, Mastercard, Amex).

Jos olet yrittäjä, pyydä alv-kuitti oston jälkeen osoitteesta tiia(at)tiiakonttinen.fi

Jos olet yksityishenkilö, laita kuitti talteen ja lisää ensi keväänä veroilmoitukseen "tulonhankkimiskuluna"

Kurssin sisältöKurssit, jotka sisältyvät ostokseesiMenestyksekkään Bloggaamisen Perusteet
1 Kurssi bundle
€46
Hakukoneoptimointia Bloggaajille
Jotta sinun ei tarvitse tuskailla SEOn kanssa enää
Tiia Konttinen
Lanseeraa Oma Digituote
Tiia Konttinen
Affiliatemarkkinoinnilla Menestykseen™ -verkkovalmennus
Opi Affiliatemarkkinoinnin salaisuudet, joita kukaan ei halua kertoa sinulle… Ennen tätä!
Tiia Konttinen

Alkuperäinen hinta: $46


Tälle kurssille ei voi vielä osallistua