O4doxnharw25pfnp68ki

Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet

Mietitkö edelleen teetkö oikeita asioita blogisi kanssa?


Olet kirjoittanut blogia jo jonkin aikaa. Haluat kehittyä bloggaajana ja mahdollisesti ansaita siinä sivussa rahaa. Olet osittain tyytyväinen blogiisi mutta pysähdyt aika ajoin miettimään, teetkö kuitenkaan oikeita asioita ja kasvaako blogisi niin hyvin kuin toivot.

Epävarmuus ja ristiriitaisuus eri tietolähteiden vinkkien mukaan saa pääsi pyörälle yhä enemmän.

Todennäköisesti

 • pyydät postausideoita lukijoiltasi
 • mietit, kirjoitatko oikeaa sisältöä
 • yrität ottaa yhteyttä potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin mutta et saa heitä innostumaan yhteistyöstä
 • kirjoitat kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä
 • haluat ansaita rahaa mutta et onnistu siinä mielestäsi riittävän hyvin.


Menestyvän Bloggaamisen Perusteet tarjoaa sinulle kaiken tämän:

 • opit kirjoittamaan sisältöä, joka rakentaa tunnettuutta ja luottamusta lukijaan
 • kolme erilaista, askel askeleelta etenevää strategiaa, miten ansaitset blogillasi rahaa
 • kaksi käytännön esimerkkiä ohjeiden kera, miten automatisoit tuloja
 • valmiin sähköpostipohjan, jolla otat yhteyttä potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin
 • sähköpostiviestin otsikon, joka erottaa sinut massasähköposteista
 • valmennusvideoita sekä kirjallisia ohjeita, miten tarkennat blogisi fokusta (ja miksi tämä on elintärkeää blogisi kehittymisen kannalta)
 • työkirjan, joka tukee opiskeluasi
 • Facebook-yhteisön, jossa kannustamme ja tuemme toinen toisiamme

Tässä omaan tahtiin opiskeltavassa verkkovalmennuksessa autan sinua kehittymään kirjoittajana, bloggaajana ja näytän, millaiset tekstit tuovat sinulle tuloja.

Voit hyödyntää oppimaasi joko

 • kirjoittamalla sponsoroituja postauksia
 • kirjoittamalla affiliate-postauksia
 • tai etsimällä parhaita yhteistyökumpaneita
 • ja saamaan lukijoiden jakamattoman huomion kerta toisensa jälkeen.


Sinun ei tarvitse olla suomenkielen ammattilainen voidaksesi kirjoittaa lumoavia blogipostauksia. Jotta sinun on helpompaa ansaita tuloja bloggaamalla, nämä kolme asiaa tulee olla kunnossa:

 • lukija tuntee sinut
 • lukija tykkää sinusta
 • lukija luottaa sinuun

Sinun tarvitsee vain tietää miten toteutat tämän tehokkaasti käytännössä, jotta sinulta ei valu aikaa hukkaan turhiin blogipostauksiin. Valmennuksessa autan sinua tekemään konkreettisen julkaisusuunnitelman, jonka avulla blogipostausten kirjoittaminen ja jakaminen on aina vain helpompaa.


Potentiaalisten yhteistyökumppaneiden edustajat ovat kiireisiä ja saavat kymmeniä ja jopa satoja sähköposteja päivässä.


Halutko oppia tekniikan, jolla

 • erotut massasähköpostien joukosta
 • saat sähköposteillesi jopa 75 % vastaukset
 • ja jonka ansiosta yritykset haluavat oikeasti tehdä yhteistyötä kanssasi?


Kenelle tämä verkkovalmennus soveltuu parhaiten?

 • tunnet olevasi hukassa bloggaamisen kanssa
 • kaipaat jäsenneltyä ja strukturoitua opastusta bloggaamiseen
 • et aina tiedä, mistä kirjoittaisit
 • et saa postauksille kommentteja
 • lukijamäärät vaihtelevat paljon
 • ansaitset hyvin vähän tai et ollenkaan rahaa bloggaamalla mutta se kiinnostaa sinua
 • etsit keinoa hankkia kuukausittaisen 150,00 € - 500,00 € tulonlähteen
 • blogillasi on 100 - 1500 uniikkia lukijaa viikossa


Kenelle tästä verkkovalmennuksesta ei ole hyötyä?

 • sinulla ei ole vielä blogia
 • et ole koskaan blogannut mutta se kiinnostaa
 • olet blogannut jo kauan ja ansaitset yli 500,00 € kuussa bloggaamalla
 • blogillasi on 1500 tai enemmän uniikkia lukijaa viikossa
 • rahan ansainta bloggaamalla ei kiinnosta sinua.

Henkilökohtaista tukea opiskelijoille tarkoitetussa Facebook-yhteisössä

Tullessasi mukaan verkkovalmennukseen, pääset sisään opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-yhteisöön, jossa päävalmentaja Tiia Konttinen sekä ryhmän ylläpitäjä Viivi Viljakainen auttavat sinua matkallasi kohti menestyvää blogia.

Voit kysyä mitä tahansa valmennukseen, blogiin, bloggaamiseen tai blogilla rahan ansaitsemiseen liittyvää Facebook-ryhmässä.


Opi bloggaajalta, joka on taistellut samojen asioiden kanssa kuin sinäkin

Oletko koskaan miettinyt, miksi osa bloggaajista saa aikaan loistavia tuloksia, lisää upeita lukijoita, menestystä ja tuloja omalla blogillaan mutta sitä et?

Olen aivan varma, että teet yhtä ahkerasti töitä oman blogisi eteen kuin hekin mutta sinun blogissasi tuloksia ei näy eikä kuulu.

Oletko koskaan tuntenut oloasi epävarmaksi ja hämmentyneeksi sen informaatiotulvan äärellä, jota internetissä on saatavilla? Ehkä olet salaa toivonut, että joku tulisi ja näyttäisi sinulle kädestä pitäen, miten valitset itsellesi sopivan tiedon ja sovellat sitä omaan blogiisi onnistuneesti?

Usko pois, tiedän tasan tarkkaan miltä sinusta tuntuu. Tuskailin saman asian kanssa todella pitkään, kokeilin erilaisia vinkkejä, testailin, epäonnistuin ja turhauduin. Olin jopa vähällä lopettaa bloggaamisen kokonaan.


Työtön kahden erityislapsen yksinhuoltajaäiti


Kun aloitin bloggaamisen tammikuussa 2014, minulla ei ollut hajuakaan mitä minun pitäisi tehdä. Kävin läpi kymmeniä (varmaan satoja) blogeja, ihastuin ja “kopioin” näiden blogien ulkoasuja. Banneri tuolta, sivupalkki täältä, värimaailma sieltä.

Tuloksena pahimman painajaisen sillisalaattiblogi. Elokuussa 2014 suljin silloisen työpaikkani oven viimeisen kerran ja vietin seuraavat 14 kuukautta työttömänä.

Olin unelmoinut bloggaamisesta vuodesta 2007 lähtien ja aloittanutkin muutamia blogeja aika ajoin. Jokainen blogi kuitenkin unohtui aikojen saatossa. Helmikuussa aloitin blogin, jonka tavoitteena oli auttaa muita saamaan oma talous parempaan kuntoon.

Mitä enemmän kirjoitin blogia, sitä enemmän aloin saada sähköpostia muilta bloggaajilta, jotka kyselivät vinkkejä ja neuvoja bloggaamiseen. En ollut koskaan ajatellut, että opettaisin muita bloggaamaan, sillä koin koko ajan muiden olevan siinä paljon parempia kuin minä.

Ajatus ei kuitenkaan jättänyt minua rauhaan. Mitä enemmän sähköpostia sain, sitä enemmän sain vahvistusta siitä, että voin auttaa muita bloggaajia menestymään.

Olin opiskellut bloggaamista omatoimisesti 1,5 vuotta. Oppiminen jatkuu edelleen ja käytän siihen mieluusti aikaa. Mutta ymmärrän tuskan ja ahdistuksen, kun informaatiota on niin paljon saatavilla.

Osa tiedosta on jo vanhentunutta, osa toimii vain niissä blogeissa, joissa on paljon lukijoita ja osa taas niissä, jotka ovat vasta aloittaneet.

Oli opeteltava rajaamaan ja karsimaan informaatiota riittävän pieneksi paloiksi, jotta tiedon soveltaminen olisi helpompaa ja vaivattomampaa.


Minäkö bloggaamisen asiantuntija?

Alussa oli totaalisen vaikeaa löytää oma ääni kaikkien muiden blogien joukosta. Oman äänen löytämisen jälkeen edessä oli seuraava haaste, mistä ihmeestä kirjoitan?

Kun tähän lisätään tavoite kasvattaa blogin lukijamäärää ja ansaita rahaa, olin vaarassa ylikuormittaa itseni.

Tunsin oloni epäonnistuneeksi pitkän aikaa. En tuntenut, että minulla olisi mitään ainutlaatuista sanottavaa - jotain, mitä ei olisi sanottu jo aikaisemmin. Olin vain ihminen, joka rakasti bloggaamista ja halusi auttaa muita siinä.

Näin ympärilläni paljon bloggaajia, jotka olivat kirjoittaneet blogiaan paljon pidempään. Ulospäin näytti siltä, että he tiesivät tasan tarkkaan, mitä he ovat tekemässä. Tunsin olevani miljoonan kilometrin päässä heidän perässään ja yritin kovaa vauhtia kuroa kuilua umpeen. Tiesin kuitenkin, että se tulisi olemaan mahdotonta.

Jossain vaiheessa huomasin, että osa näistä ulospäin menestyneeltä näyttävistä bloggaajista otti minuun yhteyttä ja pyysi vinkkejä omaan blogiinsa. Vähintään siitä, mitä mieltä olin heidän blogistaan ja mitä he voisivat tehdä parantaakseen sitä vielä.


Olin päättänyt löytää tieni ulos blogiviidakosta


Olipa kyseessä vasta-alkaja tai jo pidempään blogannut, haluan auttaa ja tehdä jotain hyvää blogimaailmaan. Joka kerta kun onnistuin omassa blogissani, halusin jakaa tietoa eteenpäin ja auttaa muita samojen asioiden kanssa kamppailevia.

Kova työ on tuottanut tulosta ja siitä todisteena on yli 60.000,00 € myynti 12 kuukauden aikana. Käytän blogiani aktiivisesti pääasiallisena markkinointikanavana.

Olen vannonut itselleni, että kaikki se oppi, jonka saan tekemällä sitä mitä rakastan, tulen jakamaan myös muille.


Auttamalla lukijaasi autat koko maailmaa


10 vuoden haaveilun jälkeen unelmastani on vihdoin tullut totta. Olen onnistunut rakentamaan bloggaamisesta uran, josta kauan haaveilin. Blogissani vierailee 15.000 uniikkia kävijää viikossa ja yrittäjänä blogini tuottaa lähes 10.000,00 € kuukaudessa yritykseni kassaan rahaa.

Sinun ei tarvitse perustaa yritystä, sillä voit aivan hyvin rakentaa tasaisen tulovirran bloggamalla ilman yritystäkin. Mikä tärkeämpää, rakennat blogisasi paikan, joko resonoi lukijoidesi kanssa saaden heidät palaamaan blogiisi kerta toisensa jälkeen.

Autat jokaista lukijaasi omalla uniikilla äänelläsi ja sisällölläsi. Autat lukijoitasi elämään parempaa elämää yksi päivä kerrallaan. Mitä enemmän kehität blogiasi, sitä suuremman vaikutuksen ja jalanjäljen jätät tähän maailmaan.

Joka viikko saan sähköpostia lukijoiltani, jotka kiittävät siitä, miten paljon blogini sisältö on auttanut heitä eteenpäin. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta, jonka kanssa saan kulkea vaikka edes hetken aikaa.


Tarina jatkuu...


Minä olen vasta tarinan ensimmäinen kappale. Sinä olet jatkoa tälle upealle tarinalle, joka mahdollistaa unelmiesi toteutumisen.

Ei ole merkitystä mistä aiheesta kirjoitat, näytän ja opetan sinulle, miten löydät oman heimosi ja vedät heidät puoleesi vaivattomasti. Näytän, miten voit ansaita omalla blogillasi rahaa jopa 500,00 € kuukaudessa - joka kuukausi. Tätä samaa metodia olen käyttänyt alkuaikoina omassa blogissani, joten tiedän, että se toimii myös sinulla.

Tule mukaan rakentamaan vahva perusta blogillesi, jotta kasvu ja menestyminen on mahdollista.


Kurssin sisältö


  Millaista sisältöä [postauksia, kuvia, ääntä ja videota] blogiin tulisi tuottaa?
Available in days
days after you enroll
  Blogin markkinointi
Available in days
days after you enroll
  2 strategiaa tulojen automatisointiin
Available in days
days after you enroll
  Miten tästä eteenpäin?
Available in days
days after you enroll

UKK


Milloin valmennus alkaa ja milloin se päättyy?
Verkkovalmennus alkaa heti maksamisen jälkeen. Materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Voit opiskella valmennuksen materiaaleja omaan tahtiin. Materiaalia on tehty noin 6 viikon ajaksi.
Millaista materiaalia valmennus sisältää?
Verkkovalmennuksessa on sekä videomuotoista että kirjallista materiaalia. Videot on katsottavissa millä tahansa mobiililaitteella ympäri vuorokauden. Kirjalliset materiaalit voit lukea läpi ja pdf-tiedostot ladata omalle kotikoneellesi.
Entä jos en ole tyytyväinen sisältöön, saanko rahani takaisin?
Menestyvä blogi on mahdollista rakentaa. Tässä valmennuksessa näytän, miten rakennat menestyvälle blogillesi vahvan perustan. On mahdotonta rakentaa menestyvä blogi 3 viikossa. Siksi on ensin rakennettava vahva perusta, jotta kasvu ja menestys on mahdollista. Olen niin varma valmennuksen sisällöstä, että annan valmennukselle 100 % rahat takaisin takuun. Opiskelija, joka opiskelee valmennuksen kaikki materiaalit, tekee annetut tehtävät ja näyttää tehtävät valmentajalle mutta ei saa mitattavia tuloksia aikaan lukijamäärässä tai tulotasossa 2 kuukauden kuluessa valmennuksen aloittamisesta, saa rahat takaisin 100 %.
Voinko osallistua kurssille, vaikka minulla ei ole Wordpress blogia?
Ilman muuta! Osa teknisistä töistä vaatii hieman enemmän soveltamista, mikäli blogialustana on jokin muu kuin wordpress mutta tulet silti hyötymään todella paljon valmennusmateriaaleista.

Valmentajasi


Tiia Konttinen
Tiia Konttinen

Hei,

Olen Tiia Konttinen ja autan uusia, aloittelevia sekä jo pidempään bloganneita henkilöitä kehittymään bloggaamisessa ja ansaitsemaan bloggaamalla rahaa.

Autan kaltaisiasi bloggaajia rakentamaan blogin alusta asti niin, että bloggaamalla menestyminen on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Olipa tavoitteesi

 • kehittyä bloggaajana
 • saada tunnettuutta
 • kasvattaa some-seuraajamäärää tai
 • ansaita tuloja bloggaamalla

tämän kurssin avulla onnistut.

Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että tulet mukaan opiskelemaan bloggaamista kanssani.

Antoisia opiskeluhetkiä!

- Tiia


Kurssit, jotka sisältyvät ostokseesiAloita bloggaaminen jo tänään!
Tule mukaan ilmaiseen verkkovalmennukseen.
Tiia Konttinen
ILMAINEN

Alkuperäinen hinta: $0


Tälle kurssille ei voi vielä osallistua