Q69tctvfrwgeickevzdh

Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet

Opi bloggaajalta, joka on taistellut samojen asioiden kanssa kuin sinäkin

Oletko koskaan miettinyt, miksi osa bloggaajista saa aikaan loistavia tuloksia, lisää upeita lukijoita, menestystä ja tuloja omalla blogillaan mutta sitä et?

Olen aivan varma, että teet yhtä ahkerasti töitä oman blogisi eteen kuin hekin mutta sinun blogissasi tuloksia ei näy eikä kuulu.

Oletko koskaan tuntenut oloasi epävarmaksi ja hämmentyneeksi sen informaatiotulvan äärellä, jota internetissä on saatavilla? Ehkä olet salaa toivonut, että joku tulisi ja näyttäisi sinulle kädestä pitäen, miten valitset itsellesi sopivan tiedon ja sovellat sitä omaan blogiisi onnistuneesti?

Usko pois, tiedän tasan tarkkaan miltä sinusta tuntuu. Tuskailin saman asian kanssa todella pitkään, kokeilin erilaisia vinkkejä, testailin, epäonnistuin ja turhauduin. Olin jopa vähällä lopettaa bloggaamisen kokonaan.


Työtön kahden erityislapsen yksinhuoltajaäiti


Kun aloitin bloggaamisen tammikuussa 2014, minulla ei ollut hajuakaan mitä minun pitäisi tehdä. Kävin läpi kymmeniä (varmaan satoja) blogeja, ihastuin ja “kopioin” näiden blogien ulkoasuja. Banneri tuolta, sivupalkki täältä, värimaailma sieltä.

Tuloksena pahimman painajaisen sillisalaattiblogi. Elokuussa 2014 suljin silloisen työpaikkani oven viimeisen kerran ja vietin seuraavat 14 kuukautta työttömänä.

Olin unelmoinut bloggaamisesta vuodesta 2007 lähtien ja aloittanutkin muutamia blogeja aika ajoin. Jokainen blogi kuitenkin unohtui aikojen saatossa. Helmikuussa aloitin blogin, jonka tavoitteena oli auttaa muita saamaan oma talous parempaan kuntoon.

Mitä enemmän kirjoitin blogia, sitä enemmän aloin saada sähköpostia muilta bloggaajilta, jotka kyselivät vinkkejä ja neuvoja bloggaamiseen. En ollut koskaan ajatellut, että opettaisin muita bloggaamaan, sillä koin koko ajan muiden olevan siinä paljon parempia kuin minä.

Ajatus ei kuitenkaan jättänyt minua rauhaan. Mitä enemmän sähköpostia sain, sitä enemmän sain vahvistusta siitä, että voin auttaa muita bloggaajia menestymään.

Olin opiskellut bloggaamista omatoimisesti 1,5 vuotta. Oppiminen jatkuu edelleen ja käytän siihen mieluusti aikaa. Mutta ymmärrän tuskan ja ahdistuksen, kun informaatiota on niin paljon saatavilla.

Osa tiedosta on jo vanhentunutta, osa toimii vain niissä blogeissa, joissa on paljon lukijoita ja osa taas niissä, jotka ovat vasta aloittaneet.

Oli opeteltava rajaamaan ja karsimaan informaatiota riittävän pieneksi paloiksi, jotta tiedon soveltaminen olisi helpompaa ja vaivattomampaa.


Minäkö bloggaamisen asiantuntija?

Alussa oli totaalisen vaikeaa löytää oma ääni kaikkien muiden blogien joukosta. Oman äänen löytämisen jälkeen edessä oli seuraava haaste, mistä ihmeestä kirjoitan?

Kun tähän lisätään tavoite kasvattaa blogin lukijamäärää ja ansaita rahaa, olin vaarassa ylikuormittaa itseni.

Tunsin oloni epäonnistuneeksi pitkän aikaa. En tuntenut, että minulla olisi mitään ainutlaatuista sanottavaa - jotain, mitä ei olisi sanottu jo aikaisemmin. Olin vain ihminen, joka rakasti bloggaamista ja halusi auttaa muita siinä.

Näin ympärilläni paljon bloggaajia, jotka olivat kirjoittaneet blogiaan paljon pidempään. Ulospäin näytti siltä, että he tiesivät tasan tarkkaan, mitä he ovat tekemässä. Tunsin olevani miljoonan kilometrin päässä heidän perässään ja yritin kovaa vauhtia kuroa kuilua umpeen. Tiesin kuitenkin, että se tulisi olemaan mahdotonta.

Jossain vaiheessa huomasin, että osa näistä ulospäin menestyneeltä näyttävistä bloggaajista otti minuun yhteyttä ja pyysi vinkkejä omaan blogiinsa. Vähintään siitä, mitä mieltä olin heidän blogistaan ja mitä he voisivat tehdä parantaakseen sitä vielä.


Olin päättänyt löytää tieni ulos blogiviidakosta


Olipa kyseessä vasta-alkaja tai jo pidempään blogannut, haluan auttaa ja tehdä jotain hyvää blogimaailmaan. Joka kerta kun onnistuin omassa blogissani, halusin jakaa tietoa eteenpäin ja auttaa muita samojen asioiden kanssa kamppailevia.

Kova työ on tuottanut tulosta ja siitä todisteena on yli 60.000,00 € myynti 12 kuukauden aikana. Käytän blogiani aktiivisesti pääasiallisena markkinointikanavana.

Olen vannonut itselleni, että kaikki se oppi, jonka saan tekemällä sitä mitä rakastan, tulen jakamaan myös muille.


Auttamalla lukijaasi autat koko maailmaa


10 vuoden haaveilun jälkeen unelmastani on vihdoin tullut totta. Olen onnistunut rakentamaan bloggaamisesta uran, josta kauan haaveilin. Blogissani vierailee 15.000 uniikkia kävijää viikossa ja yrittäjänä blogini tuottaa lähes 10.000,00 € kuukaudessa yritykseni kassaan rahaa.

Sinun ei tarvitse perustaa yritystä, sillä voit aivan hyvin rakentaa tasaisen tulovirran bloggamalla ilman yritystäkin. Mikä tärkeämpää, rakennat blogisasi paikan, joko resonoi lukijoidesi kanssa saaden heidät palaamaan blogiisi kerta toisensa jälkeen.

Autat jokaista lukijaasi omalla uniikilla äänelläsi ja sisällölläsi. Autat lukijoitasi elämään parempaa elämää yksi päivä kerrallaan. Mitä enemmän kehität blogiasi, sitä suuremman vaikutuksen ja jalanjäljen jätät tähän maailmaan.

Joka viikko saan sähköpostia lukijoiltani, jotka kiittävät siitä, miten paljon blogini sisältö on auttanut heitä eteenpäin. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta, jonka kanssa saan kulkea vaikka edes hetken aikaa.

UKK


Milloin valmennus alkaa ja milloin se päättyy?
Verkkovalmennus alkaa heti maksamisen jälkeen. Materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Voit opiskella valmennuksen materiaaleja omaan tahtiin. Materiaalia on tehty noin 6 viikon ajaksi.
Millaista materiaalia valmennus sisältää?
Verkkovalmennuksessa on sekä videomuotoista että kirjallista materiaalia. Videot on katsottavissa millä tahansa mobiililaitteella ympäri vuorokauden. Kirjalliset materiaalit voit lukea läpi ja pdf-tiedostot ladata omalle kotikoneellesi.
Entä jos en ole tyytyväinen sisältöön, saanko rahani takaisin?
Menestyvä blogi on mahdollista rakentaa. Tässä valmennuksessa näytän, miten rakennat menestyvälle blogillesi vahvan perustan. On mahdotonta rakentaa menestyvä blogi 3 viikossa. Siksi on ensin rakennettava vahva perusta, jotta kasvu ja menestys on mahdollista. Olen niin varma valmennuksen sisällöstä, että annan valmennukselle 100 % rahat takaisin takuun. Opiskelija, joka opiskelee valmennuksen kaikki materiaalit, tekee annetut tehtävät ja näyttää tehtävät valmentajalle mutta ei saa mitattavia tuloksia aikaan lukijamäärässä tai tulotasossa 2 kuukauden kuluessa valmennuksen aloittamisesta, saa rahat takaisin 100 %.
Voinko osallistua kurssille, vaikka minulla ei ole Wordpress blogia?
Ilman muuta! Osa teknisistä töistä vaatii hieman enemmän soveltamista, mikäli blogialustana on jokin muu kuin wordpress mutta tulet silti hyötymään todella paljon valmennusmateriaaleista.

Valmentajasi


Tiia Konttinen
Tiia Konttinen

Olen Tiia Konttinen, blogivalmentaja ja ammattibloggaaaja.

Autan bloggaajia erottautumaan massablogien joukosta kirjoittamalla sisältöä, joka saa lukijan palaamaan takaisin yhä uudelleen ja uudelleen. Yli 10 vuoden kokemus bloggaamisesta mahdollistaa sinun oppia ja kehittyä nopeasti upeaksi bloggaajaksi. Säästät aikaa, vaivaa ja niitä kuuluisia euroja.

Olipa tavoitteesi

  • kehittyä bloggaajana
  • saada tunnettuutta
  • kasvattaa some-seuraajamäärää tai
  • ansaita tuloja bloggaamalla

autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

- Tiia, Henkilökohtainen blogivalmentajasi